TESO-ESP.COM PANTHEON-ESP.COM AOC-ESP.COM
  • Si tenéis problemas para registraros mandad un Whatsapp al +34 644 21 26 28 (indicad Nick, página en la que tenéis problemas y opcionalmente vuestro correo electronico). NOTA: NO CIERRES ESTE CUADRO DE DIALOGO HASTA QUE CONSIGAS REGISTRARTE O APUNTA EL NÚMERO ANTES DE CERRARLO.
  • Debido a un problema con la base de datos nos hemos visto obligados a borrar las cuentas de usuarios inactivos o que no publicaban nigun tema público. Si es vuestro caso, siemplemente debereis haceros otra cuenta. Para evitar la eliminación automática de la cuenta debereis publicar algún post de vez en cuendo para que no se califique como "inactiva".

[PC-EU] Guild catalanoparlant Hic Sunt Draconis

Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com

San

New member
Hola! Em dic San, acabo de pillarme el joc i soc nova, el meu Nom de compte es @bohemy (crec recordar) si no, ja vos anire agregant jo!
Estem en contacte 😄
 
Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com
Bon dia. Crec que hem afegit a la guild a tots els que ho heu demanat. Es cert que moltes vegades triguem uns dies en fer-ho, demanem disculpes en aquest sentit. Si queda algú que no hagi rebut la invitació que ho digui.

Però per altra banda, veiem que afegim a gent que després no apareix ni per primer cop per la guild. Si continueu interessats en donar-li canya a aquest joc, entreu, pregunteu, demaneu fer coses.... Tenim canal de di..co..d, no se quants de vosaltres el coneixeu, però val la pena que hi participeu.

Finalment volia comentar que és cert que entre els més veterans de la guild hi ha menys activitat actualment, però per aquesta raó, m'agradaria que els nous entressiu més i us impliquéssiu. D'aquesta manera podreu mantenir en un futur l'ambient i l'activitat de la guild. M'hi comprometo a ensenyar-vos coses i a ajudar-vos en el joc i així, si jo ho acabo deixant, vosaltres pogueu guiar la guild a les noves generacions.
 
Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com
Forohardware.com
Arriba