TESO-ESP.COM PANTHEON-ESP.COM FOROHARDWARE.COM
  • Si tenéis problemas para registraros mandad un Whatsapp al +34 644 21 26 28 (indicad Nick, página en la que tenéis problemas y opcionalmente vuestro correo electronico). NOTA: NO CIERRES ESTE CUADRO DE DIALOGO HASTA QUE CONSIGAS REGISTRARTE O APUNTA EL NÚMERO ANTES DE CERRARLO.
  • Debido a un problema con la base de datos nos hemos visto obligados a borrar las cuentas de usuarios inactivos o que no publicaban nigun tema público. Si es vuestro caso, siemplemente debereis haceros otra cuenta. Para evitar la eliminación automática de la cuenta debereis publicar algún post de vez en cuendo para que no se califique como "inactiva".

[PC-EU] Guild catalanoparlant Hic Sunt Draconis

Se buscan Fans colaboradores para poblar estos fansites:
PANTHEON ESP MMO
JuegosF2P.com (Juegos gratis)
¿Necesitas un PC?
ForoChollos.com
Logo 2.1.jpg

Hola! Obro el fil per anunciar-vos d'una guild social oberta des de principi de la història del Elder Scrolls Online i que recentment hem resuscitat. Es tracta d'una guild petita tot i que actualment hem augmentat el nombre d'integrants, sempre mantenint el bon rotllo entre nosaltres. La idea és, si podem incrementar el nombre de persones actives, diversificar-nos per poder fer tant pledges, com PVP, exploració.... ara per ara, el que acostumem a fer son pledges diaries i PvP.

Òbviament, la guild està oberta a tot tipus de rols i nivells. És més, tant si tens un nivell baix com alt però encara necessites aprendre les diferents possibilitats que aquest joc ens ofereix, no ho dubtis, en aquesta guild trobaràs un ritme relaxat per poder consultar, aprendre, provar, recomanar....

El que nosaltres busquem és gent que tingui ganes de jugar, que al final és del que es tracta; bon rotllo, tranquil·litat, ganes d'explorar, de passar-s'ho bé i d'ajudar a la resta.

Si finalment creus que t'interessa, tenim canal de per on parlem sobretot durant les dungeons. Donan's la teva ID i et convidarem perquè hi facis una ullada a veure si es el que busques. Si creus que no ho és, no passa res en que ens ho diguis educadament. Ara, amb el canal de , tenim bots amb els que pots consultar les pledges diàries, estats dels servidors, sets... i podem autoallistar-nos per tal de participar a les diferents activitats.
 
Última edición:
Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com

biciketa

New member
Bones! just he començat a jugar avui i estic buscant una comunitat activa! i m'he topat amb vosaltres, m'interessa! em dic Biciketa al TESO, tinc experiencia amb altres MMORPG, espero resposta ;)
 
Forohardware.com
Hola! Benvingut!! Sento no haver contestat abans, veig que ja fa uns dies que has deixat el missatge. T'afegeixo i si vols un dia que ens trobem uns quants et vens d'aventures amb nosaltres a veure si t'agrada la nostra forma de fer. A banda d'això, ja que dius que ets nou, si tens preguntes (que donada la inmensitat del joc, segur que les tens) et podem donar un cop de mà.
 
Forohardware.com Forohardware.com

Circenn

New member
Hola! Estic buscan a gent per jugar :D no sabia que hi había un clan català jeje al joc em dic ocean_charlie9 o Mufasa The Handsome ^^
 
Forohardware.com
Hola Circenn, perdona que contestem tard. Ens veiem al joc i parlem. Per cert, tens ? Es bastant essencial que en tinguis si vols acompanyar-nos a fer tots tipus d'activitat. Si vols, et passo l'enllaç ingame i fas una ullada
 
Forohardware.com
Hola Rauden! ostres.. un mes després.. ho sento! Et dic el mateix que a en Circenn. Ens veiem ingame i tan de bo et convenci la guild i poguem fer coses plegats
 
Forohardware.com Forohardware.com
Hola Kynareth. Doncs benvingut! Si et sembla, ens trobem ingame i et dic el link per al i aixi ens podràs conéixer millor
 
Forohardware.com
Hola nois. Escric per a en Rauden i en Kynareth98. No us trobem al joc. Els nicks que ens heu donat son els noms dels personatges? Si ens podeu donar els noms de la conta molt millor. Són els que van amb l'@ al davant.
 
Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com Forohardware.com
Bona nit! Em podeu afegir al clan? Soc @Vidalillu.
Moltes gracies!
Benvingut! Et deixo per aqui el link al canal de pq ens puguis coneixer i veure el rollete que hi ha, per veure si és el que busques. D'altra banda, t'agregaré al joc i aixi tb podrem anar parlant.

Per cert, avis per a tots els que volgueu participar... fora timidesa!!! Es recomana molt entrar a i anar fent activitats.

: https://.gg/9D2ZuQn

Un cop ens coneguis millor, si és el que busques i vols entrar a la guild, ens ho dius.
 
Forohardware.com Forohardware.com
Hola, acabo de començar a jugar i m'agradaria trobar gent per jugar! El meu nick es Sergornov
Bones i benvingut!! Per aquí et deixo el link de . Et recomano que entris i facis una ullada a vere si es el rollo que et mola. Si ets nou, et podem ajudar en tot el que poguem ja que el joc es inmens. A més, tots nosaltres tenim personatges a nivells baixos aixi que et podem ajudar tan amb aquests com amb els de nivell mes alt.

: https://.gg/xk32K8r

T'afegiré in-game per si no tens , però és molt recomanable que te'n facis un.

Salut, i bon nadal!
 
Forohardware.com Forohardware.com
hola, m'agradaria formar part del vostre guild
Gracies!!
Hola Beleg! (Per cert, el teu nick fa referència a algun personatge de Tolkien?) Et deixo per aqui el link del (seria molt interessant que en tinguessis) pq puguis fer una ullada i veure si t'agrada el rollo que tenim, el que fem, etc... i si és així, doncs ja ens demanes accés a la guild.

: https://.gg/cMN27t8

Ens trobem per allà!
 
Forohardware.com
Forohardware.com
Arriba